fbpx

Keycords-LanyardsKeycords bedrukken met uw eigen logo of tekst

Keycords bedrukken met behulp van zeefdruk , een full color print ( transfer print) , of met ingeweven teksten en logo’s. Er is altijd wel een methode te vinden die het beste past bij uw wens.
De gebruikte materialen van de keycords zijn altijd van hoge kwaliteit.  Keycords bedrukken met uw eigen logo of tekst, draagt altijd in hoge mate bij aan de promotie van uw merk of bedrijf.

Welke soorten keycords zijn er ?

Keycords, of ook wel eens geschreven als keykoorden, zijn er in verschillende maten, uitvoeringen en prijsklassen. De keycord is een veel gebruikt artikel, voor zowel dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor ID pasjes, congressen, seminars, beurzen of als reclameartikel voor uw bedrijf.
Looland levert al meer dan 15 jaar een breed assortiment van keycords aan bedrijven, evenementen, scholen en andere diverse organisaties.

Onbedrukte keycords bestellen

Wilt u een keycord bestellen zonder bedrukking ? Alle kleuren zijn mogelijk. Een variatie van veel gevraagde kleuren zijn tevens uit voorraad leverbaar en te bestellen in de webshop.

Hoe kan ik keycords bestellen ?

Kijkt u rustig rond in de verschillende soorten keycords die wij op onze website aanbieden.
Kiest u er voor om keycords te bedrukken? Of heeft u liever onbedrukte keycords in de kleur van uw keuze.

Heeft u een vraag ?  Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden, of als u zelf een idee heeft …. wij denken graag met u mee.

Keycords bestellen door middel van een aanvraagformulier kan geheel vrijblijvend. Wij maken vrijblijvend een prijsopgave voor u en streven ernaar om uw aanvraag dezelfde dag te beantwoorden. Of stuurt u anders gerust een e-mail met uw vraag naar info@looland.nl

Welke sluiting zit er aan de keycords?

Wanneer u keycords besteld wordt er standaard een carabijn sluiting geleverd. Wilt u een andere sluiting ? Geen probleem, informeer dan naar de mogelijkheden. In principe zijn alle soorten sluitingen mogelijk en leverbaar. Laat uw keycords bedrukken met uw sluiting naar keuze.

Heeft u een prijslijst ?

Omdat bijna elke keycord maatwerk is, maken wij liever een prijsopgave voor u,  op basis van uw wensen. Hierdoor profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie.

 

–Vorige pagina–